Nyitott Műhely

A nyitott műhely alkalmával beleshetsz az alkotási folyamatokba, emellett helyet biztosítok neked az asztalomnál, hogy te is elkészíthesd azt, amire vágysz. Ellentétben a közösségi agyagozással, itt nincs megadott téma vagy technika. Ha konkrét elképzelésed van, segítek megvalósítani, de ha úgy érkezel, hogy csak szeretnél valamit készíteni, akkor is szívesen látlak.

Időpont: szerdánként 17:00-19:00

Korosztály: 5 éves kortól
Létszám: maximum 2 fő

Díjak

egy alkalom: 12000 Ft / fő 

Az égetések díja benne van a fenti díjakban. (Minden tárgyat száradás után legalább egyszer kiégetünk, ezt nevezzük zsengélésnek. Első égetés után a tárgy porózus marad, beszívja, átereszti a vizet. Amennyiben vízzáró, mázas tárgyat szeretnénk, első égetés után mázazzuk a tárgyakat, és mázasan újra kiégetjük őket.)


Jelentkezés:  Előzetes regisztráció nem szükséges, de ajánlott, mivel a helyek száma korlátozott! Előleg fizetése nem szükséges. Helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges.


Lemondási feltételek a kerámiás foglalkozásokra vonatkozóan 


Ha jelentkeztél valamelyik foglalkozásra, de mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb a foglalkozás előtt 48 órával kell lemondásodat jelezned a RegenTag emailcímre, egy Lemondás tárgyú emailben. Az emailben kérlek írd meg, hogy milyen eseményt mondasz le, illetve nevezd meg az érintett résztvevőt (ha például gyermeked nevében írsz).

Egyéb csatornákon történő lemondást (Facebook, telefon) nem tudunk sajnos elfogadni.

Amennyiben a fentiek szerint időben jelezted lemondásodat, akkor a befizetésedet felhasználhatod a következő 90 napon belül rendezett foglalkozások valamelyikén. 

Kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.


Fenntartjuk a jogot a meghirdetett események esetleges törlésére. Amennyiben jelentkeztél egy adott foglalkozásra, de az elmarad, arról legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt értesítünk. Ebben az esetben választhatsz: visszautaljuk a foglalkozás díját, vagy pedig felhasználhatod a befizetett díjat egy későbbi foglalkozásra. Utóbbi esetben kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.


Az esemény vezetője: