Kerámia szakkör gyerekeknek

Ezen a foglalkozáson minden az agyagozásról szól! Lesz alkalom gyurmázásra, karcolásra, építésre, festésre, alkalmanként korongozásra is. Garantáltan apróbb-nagyobb csodák kerülnek majd ki a kis kezek alól! 

Időpont: minden pénteken 15:00 - 17:00 között

  Korosztály: 8-tól 12 éves korig várjuk a gyerekeket. 5-7 év közötti gyerekek egy felnőtt kíséretében vehetnek részt (ez esetben a felnőtt kísérőnek nem számítunk fel díjat).

  Létszám: maximum 6 fő

  Díjak: 

  • egy alkalom: 3500 Ft / fő
  • 4  alkalmas bérlet: 12000 Ft / fő

  A részvételi díj nem tartalmazza az égetés díját. 

  Égetési díjak: 

  • cserépre égetés: 1700 Ft /kg
  • mázas égetés: 3500 Ft / kg

  Jelentkezés módja: előzetes regisztráció és a teljes részvételi díj előre utalása szükséges. Jelentkezni a www.regentag.hu oldalon tudtok. A jelentkezést a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük, a befizetésről visszajelzést küldünk. 

  Jelentkezési határidő: az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával

   

  Lemondási feltételek

   

  Ha jelentkeztél valamelyik foglalkozásra, de mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb a foglalkozás előtt 48 órával kell lemondásodat jelezned a RegenTag emailcímre, egy Lemondás tárgyú emailben. Az emailben kérlek írd meg, hogy milyen eseményt mondasz le, illetve nevezd meg az érintett résztvevőt (ha például gyermeked nevében írsz).

  Egyéb csatornákon történő lemondást (Facebook, telefon) nem tudunk sajnos elfogadni.

  Amennyiben a fentiek szerint időben jelezted lemondásodat, akkor a befizetésedet felhasználhatod a következő 90 napon belül rendezett foglalkozások valamelyikén. 

  Kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.

   

  Fenntartjuk a jogot a meghirdetett események esetleges törlésére. Amennyiben jelentkeztél egy adott foglalkozásra, de az elmarad, arról legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt értesítünk. Ebben az esetben választhatsz: visszautaljuk a foglalkozás díját, vagy pedig felhasználhatod a befizetett díjat egy későbbi foglalkozásra. Utóbbi esetben kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.

   


  Az esemény vezetője:

  Regisztráció


  EU GDPR