KÉPzeletfejlesztő akvarelliskola

Ezen a workshopon megosztom veletek a 20 év alatt összegyűjtött tudásomat, amit az akvarellfestés során szereztem.

A technikám személyes-szeszélyes-mókás és minden esetben izgalmas. Elsősorban a betűírás általam kifejlesztett, alkalmazott grafikai verzióit próbálgatjuk- ennek során el lehet sajátítani a "folyékony-akvarellfestékkel" festés technikáját, feltárjuk az izgalmas lehetőségeket, amit az anyag és a téma, elénk tár. Csinálunk képeslapokat, egyedi névtáblát, szülinapi köszöntőt.

A képalkotás, festés, pacsálás izgalmas és mégis relaxáló lehetőség a szana-szerte kóborló gondolatok összeterelésére. Én imádom csinálni! Mivel öntörvényű nőcske vagyok, magam alkottam egy módszert magamnak Ecoline és kínai tus használatával. Ezt a spéci technikát most megosztom veletek, 6 és 99 éves kor között bárkit szívesen látunk. Gyertek, ismerkedjetek meg az Ecoline ragyogó színeivel, hagyjátok, hogy elvarázsoljon ez a folyékony akvarellfesték! Minden eszközt adunk!

Időpont: 15:00 – 17:00

Korosztály: 6 éves kortól 99-ig

Létszám: maximum 8 fő

Díjak: egy alkalom: 12.000 Ft / fő

  Jelentkezés módja: előzetes regisztráció és a teljes részvételi díj előre utalása szükséges. Jelentkezni awww.regentag.hu oldalon tudtok. A jelentkezést a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük, a befizetésről visszajelzést küldünk. 

Jelentkezési határidő: az esemény előtt legkésőbb 48 órával

Lemondási feltételek a foglalkozásokra vonatkozóan 

Ha jelentkeztél valamelyik foglalkozásra, de mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb a foglalkozás előtt 48 órával kell lemondásodat jelezned a RegenTag emailcímre, egy Lemondás tárgyú emailben. Az emailben kérlek írd meg, hogy milyen eseményt mondasz le, illetve nevezd meg az érintett résztvevőt (ha például gyermeked nevében írsz).

Egyéb csatornákon történő lemondást (Facebook, telefon) nem tudunk sajnos elfogadni.

Amennyiben a fentiek szerint időben jelezted lemondásodat, akkor a befizetésedet felhasználhatod a következő 90 napon belül rendezett foglalkozások valamelyikén. 

Kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.

Fenntartjuk a jogot a meghirdetett események esetleges törlésére. Amennyiben jelentkeztél egy adott foglalkozásra, de az elmarad, arról legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt értesítünk. Ebben az esetben választhatsz: visszautaljuk a foglalkozás díját, vagy pedig felhasználhatod a befizetett díjat egy későbbi foglalkozásra. Utóbbi esetben kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.


Az esemény vezetője:

Regisztráció


EU GDPR