Agyagozás (nem csak) óvodásoknak

Ezek a praktikus, gyakorlatias kreatív órák a családok számára készültek, hogy megosszák egymással a minőségi időt. A gyerekek mindent maguk készíthetnek agyagból.
Minden workshop bemutatóval kezdődik. Itt az ideje, hogy kidolgozzuk és életre keltsük ezeket az ötleteket. Miután az alkotások elkészültek, néhány napig száradniuk kell. Majd kiégetik a kemencében. A következő alkalommal mázolhatod a darabjaidat, és kb 3 hét múlva készen állnak.

Javasoljuk, hogy legalább kétszer tervezzen, mert az első alkalom az agyagformázásra, a második pedig a mázolásra vonatkozik.

Az agyag természetesen tapintható, így bármilyen életkorú és képességű gyermekek számára lehetővé teszi a készségek elsajátítását és a saját tempójuk szerinti fejlődést. Ez is nagyon szórakoztató!

Időpont: minden második vasárnap 10:30 - 12:00 között

Korosztály: 3+

Létszám: maximum 6 fő
A workshop minimum 3 résztvevővel lesz megtartva.

Díj
ak:
az ára gyermekenként 5500 Ft (egy felnőtt kísérő támogatását is tartalmazza)
négy alkalmas bérlet díja: 19000 Ft
Az égetések díja benne van a fenti díjakban.

Jelentkezés módja: előzetes regisztráció és a teljes részvételi díj előre utalása szükséges. Jelentkezni a www.regentag.hu oldalon tudtok. A jelentkezést a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük, a befizetésről visszajelzést küldünk. 

Jelentkezési határidő: az esemény kezdete előtt legkésőbb 48 órával.
Az esemény vezetője: