Háromnapos kerámia workshop

Neked szól ez a workshop: 

  • ha már régóta szeretted volna kipróbálni a kerámiázást,
  • ha érdekel a korongozás,
  • ha már próbáltad a kerámiázást és szeretnél új fogásokat, trükköket tanulni,
  • ha szeretnél Szentendrén nyaralni (lesz idő strandolásra, fagyizásra, pihenésre)

Ezen a 3+1 napos workshopon klasszikus formákat (tányért, csészét, vázát) készítünk agyagból. Az alkalmak során többféle elkészítési és díszítési technikát is megtanulhatsz. Minden résztvevőnek lesz lehetősége a korongozás kipróbálására és gyakorlására is.

A workshop minden nap 10 órakor kezdődik és 16 óráig tart. 

  1. nap: tányér
  2. nap: bögre, csésze
  3. nap: váza
Minden turnushoz tartozik egy plusz nap, amikor a kiégetett tárgyakat bemázazzuk (ennek időpontját a résztvevőkkel közösen találjuk ki a workshop végén).


IDŐPONTOK:  

1. turnus: július 14-16. péntek-szombat-vasárnap

2. turnus:
augusztus 11-13. péntek-szombat-vasárnap

Korosztály: 14 éves kortól

Létszám: maximum 5 fő

Részvételi díj: 69.000 Ft /fő, mely tartalmazza az anyagköltséget és az égetések díját. 

Részletfizetés lehetséges (regisztrációkor 30000 Ft, helyszínen a fennmaradó összeg).  A jelentkezést követően 48 órán belül emailben küldjük meg neked az utalási információkat. A regisztrációt a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük.

 Lemondási feltételek

Legkésőbb a foglalkozás előtt két héttel kell lemondásodat jelezned a regentagmuhelygaleria[kukac]gmail.com emailcímre egy Lemondás tárgyú emailben. Az emailben kérlek írd meg, hogy a Háromnapos kerámia tábor című workshopot mondod le, illetve nevezd meg az érintett résztvevőt (ha például gyermeked nevében írsz). Egyéb csatornákon történő lemondást (Facebook, telefon) nem tudunk sajnos elfogadni.

Amennyiben a fentiek szerint időben jelezted lemondásodat, akkor a befizetésedet visszautaljuk. Ha a foglalkozás előtti két hétben jelzed lemondásodat, akkor a befizetés 50%-át utaljuk vissza.

Fenntartjuk a jogot a meghirdetett események esetleges törlésére. Amennyiben jelentkeztél egy adott foglalkozásra, de az elmarad, arról legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt értesítünk. Ebben az esetben választhatsz: visszautaljuk a foglalkozás díját, vagy pedig felhasználhatod a befizetett díjat egy későbbi foglalkozásra. Utóbbi esetben kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.


Az esemény vezetője: