Céges csapatépítők

Építsetek valamit közösen, ezzel is erősítve a csapatszellemet! Építhettek űrhajót, makett kisvárost, vagy közösen létrehozhattok egy csempeképet. A folyamat során kihívások elé állítjuk a csapatot, ugyanakkor technikai segítséget is nyújtunk a megoldáshoz.


Létszám: maximum 8 fő

Időpont: megbeszélés alapján

Időtartam: 2 vagy 3 óra


Díj: 

2 órás csapatépítő: 5 főig 40000 Ft, 6-8 fő között: 50000 Ft

3 órás csapatépítő: 5 főig 50000 Ft, 6-8 fő között: 60000 Ft


A foglalkozás árában az égetések díja benne van.  (Minden tárgyat száradás után legalább egyszer kiégetünk, ezt nevezzük zsengélésnek. Első égetés után a tárgy porózus marad, beszívja, átereszti a vizet. Amennyiben vízzáró, mázas tárgyat szeretnénk, első égetés után mázazzuk a tárgyakat, és mázasan újra kiégetjük őket.)


Jelentkezés: kérlek keress telefonon vagy üzenetben.A jelentkezést a részvételi díj befizetését követően véglegesítjük, a befizetésről visszajelzést küldünk.


Lemondási feltételek a kerámiás foglalkozásokra vonatkozóan 


Ha jelentkeztél valamelyik foglalkozásra, de mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb a foglalkozás előtt 48 órával kell lemondásodat jelezned a RegenTag emailcímre, egy Lemondás tárgyú emailben. Az emailben kérlek írd meg, hogy milyen eseményt mondasz le, illetve nevezd meg az érintett résztvevőt (ha például gyermeked nevében írsz).

Egyéb csatornákon történő lemondást (Facebook, telefon) nem tudunk sajnos elfogadni.

Amennyiben a fentiek szerint időben jelezted lemondásodat, akkor a befizetésedet felhasználhatod a következő 90 napon belül rendezett foglalkozások valamelyikén. 

Kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.


Fenntartjuk a jogot a meghirdetett események esetleges törlésére. Amennyiben jelentkeztél egy adott foglalkozásra, de az elmarad, arról legkésőbb 24 órával a foglalkozás kezdete előtt értesítünk. Ebben az esetben választhatsz: visszautaljuk a foglalkozás díját, vagy pedig felhasználhatod a befizetett díjat egy későbbi foglalkozásra. Utóbbi esetben kérlek, amikor a helyettesítő foglalkozásra jelentkezel, jelezd, hogy egy korábbi befizetésedet szeretnéd felhasználni.

Regisztráció


EU GDPR