Festőparti

Különleges lehetőséget ajánlunk, ha kreatív lánybúcsút vagy szülinapi partit tervezel!

Bojtor Verabella szentendrei képzőművész vezetésével felfedezhetitek, hogy mindenki tud festeni! Igen, mindenki. Itt, a RegenTag Műhelygalériában két órára elfelejthettek minden problémát. Kezdődhet a szórakozás!

Mi történik itt? Először is jó lesz! Vidáman léptek majd ki innen. Minden eszközt megkaptok majd a festéshez, az alkotások témáját pedig Verabella segítségével ti fogjátok meghatározni - erről többet most nem árulunk el, de annyit elmondhatunk, hogy ez máris meg fogja adni az este hangulatát :)

A kétórás program során keretre feszített vászonra fogtok alkotni akrilfestékkel. Verabella végig veletek lesz: ha szeretnétek, mutat technikákat, ötletel, semmiképpen sem javít, csak segít! Amikor kész a mű, büszkén mutatjátok majd meg egymásnak. Akár rögtön haza is vihetitek műveiteket, egyből falra tehetőek.

A kétórás foglalkozás zártkörű, ami azt jelenti, hogy a RegenTag Műhelygaléria ez idő alatt külső vendégek számára zárva tart. Kávézónk ugyanakkor nyitva lesz,  csak nektek!

A foglalkozás díja tartalmazza az anyagköltséget és  minden résztvevő számára egy szabadon választható italt kávézónk kínálatából.

Keress minket, hogy egyeztessük a részleteket! Várunk szeretettel!
EU GDPR